App ontwikkeling

Uw eigen app kan een goede aanvulling zijn op
uw bestaande informatievoorziening.

Elke app wordt geheel op maat gemaakt,
volledig naar uw wensen en specificaties.

Een app op maat

Een app voor mobiele apparaten kan een ideale aanvulling zijn op uw bestaande informatievoorziening. Denk bijvoorbeeld aan een digitale, interactieve presentatie van bestaand drukwerk of een service-app waarmee gebruikers zelf zaken kunnen regelen. Maar ook een app voor intern gebruik, bijvoorbeeld om uw bedrijfsprocessen te ondersteunen, behoort tot de mogelijkheden.

De BeestenBende

De BeestenBende is een speciale club voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 11 jaar die helpen bij het schoonhouden van hun eigen buurt. Dit doen zij samen met hun vriendjes en vriendinnetjes, als echte helden van de buurt!

 

Tenerife!

Hiernaast ziet u een impressie van de app Tenerife! Deze is gemaakt voor een bedrijf dat op Tenerife via diverse (papieren) media advertentiemogelijkheden biedt voor lokale bedrijven en interessante locaties.

Als aanvulling op hun dienstverlening is deze app ontwikkeld. Gebruikers kunnen de app gratis downloaden en kunnen vervolgens zien welke locaties er in de buurt zijn, reviews achterlaten en een lijst met favoriete locaties samenstellen.

Multi-platform

Wij bouwen apps middels een hybride systeem. Dit houdt in dat apps eenvoudig beschikbaar kunnen worden gesteld op iOS, Android en eventueel zelfs als webapplicatie. Hiermee bespaart u aanzienlijk op onwikkelingskosten, omdat een app slechts één keer hoeft te worden ontwikkeld en niet voor elk platform afzonderlijk.

Heeft u een vraag of wilt u direct een afspraak maken?

 

Neem gerust contact op!

 

06 - 41 07 19 81 / info@cyberbrain.nl