Webdesign en ontwikkeling

 

Heeft u zelf al een creatief ontwerp gemaakt en mogen wij dat voor u realiseren? Of heeft u een briljant idee en gaan we dat samen uitwerken?

Laat het ons weten, we denken graag met u mee!

Zo ziet ons werk eruit

Hieronder laten wij een aantal recente projecten zien. Zo krijgt u een goede indruk van ons werk.

Lekker Anders Dag

Lekker Anders Dag is een initiatief van de samenwerkende basisscholen en de Gemeente. Daarbij is dankbaar gebruik gemaakt van de enthousiaste input van veel ouders, zoals via online vragenlijsten en persoonlijke gesprekken.

Het achterliggende idee is eenvoudig: met je kind naar school, het is een bijzondere tocht. Hoe zorgen we er dan samen voor dat die ook zo bijzonder blijft? Want eerlijk is eerlijk: het is thuis en rond school vaak ook een heel gedoe, met drukte, met auto’s, met haast.

Website: www.lekkerandersdag.nl

Lekker Anders Dag
Vivre Interieur Authentique

Vivre Interieur Authentique

Ebert en zijn team staan al jarenlang voor u klaar. Hij is 20 jaar geleden begonnen met het opknappen van oude meubelen in een klein schuurtje en inmiddels is dit uitgegroeid tot een serieus bedrijf waar dagelijks spullen in en uit gaan. Bij Vivre zijn ze continu opzoek naar unieke spullen met karakter, dat maakt hun werk ook zo interessant en leuk. Ebert gaat zelf ook regelmatig op pad naar onder andere België en Frankrijk om daar unieke eyecatchers te vinden.

Website: www.interieur-vivre.nl

Huub’s Fibromyalgiesite

Website: www.huubsfibromyalgiesite.nl

Huub's Fibromyalgiesite
Kock Bril Shop

Kock Bril Shop

Kock Bril Shop is een moderne optiekzaak, in het centrum van Nijmegen. Bij ons kunt u terecht voor een moderne bril, in alle prijsklassen, contactlenzen en een Optometrisch onderzoek. We hebben ook een hoorafdeling waar we een gehoortest kunnen afnemen en u een hoorapparaat aan kunnen meten. Tevens bieden wij u verschillende typen gehoorbescherming, zowel universeel als maatwerk, aan.

Website: www.kockbrilshop.nl

Heydenrijck Wonen

Heydenrijck is een woonwinkel die al 22 jaar bestaat en waar nog tijd is voor persoonlijk advies en goede service. Zij verkopen o.a. meubelen, verlichting en decoratie met een landelijke of trendy uitstraling. Tevens zijn zij dealer van Farrow & Ball verf en behang en verkopen zij krijtverf van JDL.

Website: www.heydenrijck.nl
Fotografie: www.basalstadt-fotografie.nl

Heydenrijck Wonen
Grafiluz Zonwering

Grafilux Zonwering

Grafilux Zonwering heeft voor ieder interieur, van trendy tot tijdloos van sfeervol tot zakelijk, passende zonwering. Voor elke lichtinval zijn er tal van oplossingen in stijlvolle en eigentijdse zonwering. Laat u inspireren, doe handige tips op. Wij wensen u veel plezier met het bekijken van de website!

Website: www.grafilux.nl

UBACHS / Full Contact

UBACHS/full contact is een bureau voor merkstrategie en activering. Wij helpen onze opdrachtgevers bij het ontwikkelen en vertellen van hun verhaal. Een verhaal dat echt aankomt, juist bij die mensen die zij voor zich willen winnen.

Website: www.ubachsfullcontact.nl

Ubachs Full Contact
De BeestenBende

De Beestenbende

Ontmoet het leukste leefbaarheidsproject van Nederland. De BeestenBende is een leefbaarheidsproject dat basisschoolkinderen pakkend aanspreekt op de problematiek rondom zwerfafval. Samen met hun vriendjes en vriendinnetjes houden De BeestenBende-leden hun eigen wijk schoon, als echte helden van de buurt!

Website: www.mijnbeestenbende.nl

3M Advocaten

3M advocaten is een samenwerkingsverband van drie advocaten, te Nijmegen. Zij stellen zich tot doel het verlenen van kwalitatief goede rechtshulp tegen een betaalbare prijs. Door hun achtergronden, vakbond, welzijnswerk, sociale advocatuur, zijn zij betrokken en laagdrempelig.

Website: www.3m-advocaten.nl

3M Advocaten

Heeft u een vraag of wilt u direct een afspraak maken?

 

Neem gerust contact op!

 

06 - 41 07 19 81 / info@cyberbrain.nl